علت درد در قسمت میانی و فوقانی پشت چیست ؟

علت درد در قسمت میانی و فوقانی پشت چیست ؟

مدت مطالعه: دقیقه
نویسنده: دکتر علیرضا شیخی
انتشار : ۳۱ تیر ۱۳۹۹

ناحیه پشت و میانی فرد در مقایسه با قسمت تحتانی کمتر مستعد بروز مشکل است. به این دلیل که نسبت به قسمت تحتانی به میزان کمتری از وزن بدن را تحمل و کار می کند. اما این ناحیه که از پایه گردن فرد تا کف قفسه سینه را شامل می شود ، هنوز هم می تواند باعث درد شود.

ساختار پشت انسان

انسان در پشت و قسمت فوقانی خود 12 مهره دارد. ممکن است شنیده شود که پزشک به عنوان T12 تا T1 از آنها یاد می کند. T مخفف "قفسه سینه" است. بین مهره ها دیسک های اسفنجی وجود دارد. ممکن است فرد از آنها به عنوان جذب کننده ارتعاشات در بدن استفاده کند. آنها وقتی حرکت می کنید استخوان ها را می پوشانند. لیگامنت ها و ماهیچه ها ستون فقرات را در کنار هم نگه می دارند. به کل منطقه ستون فقرات قفسه سینه گفته می شود. ستون فقرات همراه با دنده ها کار می کند تا بدن را ثابت نگه دارد و از اندام های حیاتی مانند قلب و ریه های فرد محافظت می کند.

 

علائم درد در قسمت فوقانی و میانی پشت

درد در ناحیه پشت و میانی ممکن است به شرح زیر باشد:

  • درد تیر کشیدن
  • سفتی، سختی
  • درد تیز
  • سوزش

ممکن است علائم جدی تری نیز داشته باشید. این موارد می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • ضعف در بازوها یا پاها
  • سوزن سوزن شدن یا بی حسی در بازوها ، پاها ، قفسه سینه یا شکم
  • از دست دادن کنترل مثانه یا روده

 

علل

دلایل زیادی وجود دارد که در قسمت میانی و فوقانی فرد درد ایجاد می کند. گاهی اوقات مشکل یا صدمه به عضلات و رباط هایی که از ستون فقرات پشتیبانی می کنند ایجاد می شود، این می تواند ناشی از استفاده بیش از حد از آنها باشد.

فرد همچنین ممکن است حالت نامناسبی داشته باشد. هنگام نشستن ، سعی کنید شانه های خود را عقب نگه دارید. وقتی ایستاده اید ، سعی کنید پشت خود را تا حد ممکن صاف نگه دارید و وزن خود را به طور مساوی روی پاهای خود قرار دهید.

 

علل احتمالی دیگر عبارتند از:

  • فشردگی عصب. این مشکل می تواند در ستون فقرات در نزدیکی دنده های شما اتفاق بیفتد.
  • شکستگی مهره
  • فتق دیسک هنگامی که ناحیه اطراف دیسک آسیب دیده باشد ، ماده پوششی بین مهره های فرد فشار وارد می کند و می تواند روی اعصاب نخاعی فشار وارد کند.
  • آرتروز. غضروفهایی که از استخوانهای شما محافظت می کنند ممکن است فرسوده شوند و منجر به درد شود. پیوندهای استخوانی می توانند بر روی اعصاب نخاعی فشار وارد کنند. این وضعیت می تواند قسمتهای زیادی از بدن را آسیب بزند ، اما ستون فقرات در بین افراد شایع است.
  • سندرم درد میوفاشیال. این یک بیماری مداوم (یا "مزمن") است. معمولاً پس از انقباض بیش از حد عضله ایجاد می شود. گاهی اوقات ، مربوط به شغل فرد یا سرگرمی است که همان حرکت مکرر را می طلبد.
  • مشکلات کیسه صفرا. سنگهای صفراوی می توانند باعث ایجاد درد بین پره های شانه یا اطراف شانه راست شما شوند.

 

آیا احتمال دارد که دچار درد پشت شوم ؟

عوامل مختلفی می تواند احتمال ابتلا به کمردرد و تحریک کمر را افزایش دهد. در میان آنها موارد زیر هستند:

 

  • سن. پشت درد برای بیشتر افراد در دهه 30 یا 40 زندگی شروع می شود ، و در میان افراد مسن شایع تر است.
  • آمادگی جسمی نا مناسب. هرچه ماهیچه ها در قسمت پشت ، شانه و شکم قوی تر باشد ، احتمال آسیب دیدگی کمتر می شود.
  • وزن. اگر اضافه وزن داشته باشید ، فشار بیشتری روی پشت خود وارد می کنید.
  • بیماری های زمینه ای مانند آرتروز و سرطان می تواند باعث درد پشت شود.
  • سیگار و دخانیات. سرفه افراد سیگاری می تواند منجر به کشیدگی عضلات پشت شود. و اگر سیگار می کشید ، ممکن است نسبت به بهبودی کندتر شوید و همین امر باعث می شود درد پشت شما طولانی تر شود.

 

چه موقع باید به پزشک مراجعه کنم ؟

مانند بیشتر افراد افراد مبتلا به درد در ناحیه پشت ، می توانند علائم خود را در خانه مدیریت کنند. مسکن های بدون نیاز به نسخه ، گرما یا یخ ممکن است برای کاهش درد شما کافی باشد. اگر درد شما بیش از حد شدید شود یا شما را از فعالیتهای روزمره خود دور نگه دارد ، باید با پزشک تماس بگیرید.

علائم خاصی نیاز به توجه سریع دارند. آنها شامل موارد زیر هستند:

  • از دست دادن کنترل روده یا مثانه.
  • تب همراه درد.
  • دردی که بعد از زمین خوردن ، تصادف یا آسیب دیدگی ورزشی شروع می شود.

مطالب مشابه

ترک سیگار قبل از انجام جراحی فیوژن ستون فقرات
ترک سیگار قبل از انجام جراحی فیوژن ستون فقرات

تحقیقات زیادی ثابت کرده است که سیگار کشیدن برای بیمارانی که قرار است تحت جراحی فیوژن ستون فقرات قرار گیرند مضر است؛ اما سیگار کشیدن چقدر بد است؟ چگونه بر همجوشی و فیوژن ستون فقرات تأثیر می گذارد؟

جلوگیری از یبوست بعد از جراحی ستون فقرات
جلوگیری از یبوست بعد از جراحی ستون فقرات

یبوست یک مشکل شایع در بسیاری از افرادی است که دوران ریکاوری بعد از جراحی ستون فقرات را پشت سر می گذارند و اغلب باعث ناراحتی و درد قابل توجهی می شود.

ملاحظات جراحی ستون فقرات سرپایی
ملاحظات جراحی ستون فقرات سرپایی

تعداد روشهای جراحی ستون فقرات که اکنون بصورت سرپایی انجام می شود ، به میزان قابل توجهی افزایش یافته است ، به این معنی که بیمار در همان روز جراحی به خانه می رود و حتی یک شب هم در بیمارستان نمی ماند.

تصمیم گیری در مورد جراحی دیسک دژنراتیو گردن
تصمیم گیری در مورد جراحی دیسک دژنراتیو گردن

تصمیم گیری در مورد عمل جراحی برای بیماری دیسک دژنراتیو گردن در نهایت پس از ارزیابی دقیق مزایا و خطرات احتمالی این روش بر عهده بیمار است. عوامل زیادی در این فرایند تصمیم گیری نقش دارند و اهداف و انتظارات در هر بیمار متفاوت است.

تومور متاستاتیک ستون فقرات
تومور متاستاتیک ستون فقرات

اگر پزشک شما بگوید تومور ستون فقرات شما متاستاتیک است، این بدان معناست که سرطان از ناحیه دیگری از بدن شروع شده و سپس به کمر یا گردن گسترش یافته است. ستون فقرات سومین محل شایع متاستاز سرطان است.

انواع تومور ستون فقرات
انواع تومور ستون فقرات

تومور ستون فقرات توده ای غیر طبیعی از بافت درون نخاع و یا ستون فقرات است. این سلول ها به طور غیرقابل کنترل رشد و تکثیر می یابند و به نظر می رسد مکانیزم هایی که رشد سلول به صورت طبیعی را کنترل می کنند به خوبی عمل نمی کنند.

درد و بی حسی پا: این علائم چه معنایی دارند؟
درد و بی حسی پا: این علائم چه معنایی دارند؟

درد پا ممکن است متناوب یا مداوم باشد و از یک درد خفیف تا احساس سستی یا سوزش متغیر باشد. بی حسی ممکن است مانند از دست دادن حس یا سرما و یخ زدگی در یک یا چند قسمت از پا احساس شود.

محافظت از کمر در مقابل افزایش سن
محافظت از کمر در مقابل افزایش سن

بسیاری از ما با این صحنه واجه شده ایم- در آینه نگاه می کنید و خطوط روی صورت تان را مشاهده می کنید، اثر جانبی پیری که برای همه ما اتفاق می افتد. شروع به استفاده از کرم ضد پیری می کنید و چین و چروک به طور قابل ملاحظه ای بهبود می یابد و زندگی ادامه می یابد.

مراقبت های بعد از جراحی اسکولیوز
مراقبت های بعد از جراحی اسکولیوز

قبل از تصمیم گیری در مورد جراحی اسکولیوز ، توصیه می شود که بیمار با آنچه در طول مراقبت های بعد از عمل انتظار دارد و همچنین تعهد لازم برای تکمیل روند بهبودی و کسب نتیجه مطلوب ، آشنا شود.

نکات مهم برای پیشگیری از آسیب دیدگی کمر و پشت در محل کار
نکات مهم برای پیشگیری از آسیب دیدگی کمر و پشت در محل کار

آیا می دانستید که تنها مشاغل با فشار کاری زیاد نیستند که به کمر درد منجر می شوند؟ آیا در طول روز پشت میز می نشینید و از کامپیوتر استفاده می کنید؟ شما نیز در معرض خطر قرار دارید.

نظرات

فیلدهای ضروری با علامت

×